Xθες είχαμε τα γενέθλια της μεγάλης Βαυαρέζικης φίρμας, και δεν έλλειψαν και τα τρολλαρίσματα απο την μεγάλη κυρία της Ευρώπης.
Με αφορμή αυτή την ιστορική στιγμή, η Mercedes-Benz δεν έχασε ευκαιρία να την πικάρει, με χιουμοριστικό εως και άσχημο κατ ‘εμας τρόπο.
Αναλυτικά ο επικεφαλής Τύπου και marketing της Mercedes-Benz, Ralf Glaser, δήλωσε:

Η Bayerische Motoren Werke (BMW) ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια, στις 7 Μαρτίου 1916, στο Μόναχο. Αυτό σηματοδότησε τη γέννηση ενός παγκοσμίου, πλέον, φήμης brand, που συμβάλλει στην εξαιρετική διεθνή φήμη της Γερμανίας στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η ίδρυση της BMW συνέβη στην πολυτάραχη πρώιμη ακμή της ιστορίας του αυτοκινήτου:30 χρόνια πριν, ο Carl Benz και ο Gottlieb Daimler εφηύραν το αυτοκίνητο το 1886. Και δέκα χρόνια αργότερα, η Daimler-Benz AG δημιούργησε το νέο εμπορικό σήμα της Mercedes-Benz, μετά από την συγχώνευση των Benz & Cie. και της Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG).

Συγχαίρουμε θερμά την παγκοσμίως γνωστή εταιρεία BMW στην επέτειο της, και καλούμε όλους τους εργαζόμενους της BMW για να ανακαλύψουν την πλήρη ιστορία της αυτοκίνησης στο μουσείο της Mercedes-Benz.

BMWvsBenz

Παράλληλα δημοσίευσε και στη επίσημη σελίδα της στο Facebook το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=0mCU7eOrEfE

Ενω αντίθετα, η άλλη εταιρεία της Στουτγκάρδης η Porsche ευχαρίστησε την BMW για τα 100 χρόνια και την συναιχάρει θερμά.

porsche_bmw-696x447