«Το Evoque Convertible θέτει ψηλά τον πήχη στην ικανότητα κίνησης επί παντός εδάφους. Το ονομάζουμε το “cabrio για όλες τις εποχές” και το έχουμε υποβάλει σε εξαντλητικά τεστ σε όλο τον κόσμο», σχολίασε ο επικεφαλής μηχανολόγος της Land Rover, Mike Cross.

2016-Land-Rover-Range-Rover-Evoque-convertible-spy-photo-101-876x535

Να αποδείξει ότι ένα πολυτελές  SUV  δεν φοβάται να λερωθεί, επιχειρεί η Land Rover με ένα video και φωτογραφίες από τις εκτός δρόμου δοκιμές. Το βρετανικό μοντέλο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το Νοέμβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και θα διατίθεται στην Ευρώπη από την άνοιξη του 2016.

land-rover-range-rover-evoque-cabrio-07

Η Land Rover προετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του ανοιχτού Evoque, η οποία έχει προγραμματισθεί για τον Νοέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles.

range_rover_evoque_convertible_photos_gallery

Η βρετανική εταιρεία γνωστοποίησε πως η παραγωγή του «πρώτου κόμπακτ πολυτελούς κάμπριο SUV στον κόσμο» θα είναι περιορισμένη, δίχως ωστόσο να διευκρινίζει πόσα ανοιχτά Evoque θα κατασκευαστούν. Πάντως, δεν θα είναι και λίγα, καθώς το Evoque το οποίο θα παράγεται στην Μ.Βρετανία και ειδικότερα στο Halewood  θα πωλείται στην αγορά της Ευρώπης, των ΗΠΑ και φυσικά της μεγαλύτερης στον κόσμο, αυτή της Κίνας.

2012-range-rover-evoque-cw

Δείτε το σχετικό βιντεο