Όταν ο θρυλικός Niki Lauda, ρωτήθηκε για τον Lewis….δεν δίστασε να του «πλέξει το εγκώμιο»

Lauda-Mercedes

Αυτό το παιδί οδηγεί σαν θεός, πρέπει να πω ότι είναι ο καλύτερος. Κερδίζει τα πάντα, κάνει ελάχιστα λάθη και είναι ο πιο γρήγορος. Αν θέλετε την κατάταξη αυτή τη στιγμή, για ‘μένα ο Lewis είναι σίγουρα το νούμερο ένα. Είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να κερδίσουν τον Lewis, επειδή είναι τόσο ψηλά. Ξέρει τι να κάνει με το αυτοκίνητο και παίρνει και το τελευταίο εκατοστό από αυτό.

Ο Lewis ήταν κορυφαίος πέρυσι έτσι κι αλλιώς, γιατί ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά μπορώ να το πω και λόγω της διαφοράς από τον Nico. Πέρυσι, είχαν σκληρές μάχες, αλλά, μέσα στον χειμώνα, ο Lewis έγινε ακόμα πιο γρήγορος κι έγινε καλύτερος εγκεφαλικά. Ο Nico υποφέρει αυτή τη στιγμή, γιατί ο Lewis είναι ανίκητος.

28121.3

όσων αφορά τις ερωτήσεις που έγιναν για τους υπόλοιπους οδηγούς…

O Lewis είναι νούμερο ένα και μετά έχεις τον Sebastian Vettel, που είναι πολύ γρήγορος, και μετά ο Alonso, ο οποίος κανείς δεν ξέρει πόσο καλός είναι τώρα, επειδή το αυτοκίνητο είναι κακό και δεν μπορεί να το δείξει, αλλά έχει την εμπειρία και είναι γρήγορος.

Ο Nico και ο Alonso είναι στο ίδιο επίπεδο και μετά είναι ο Daniel Ricciardo με τον Daniil Kvyat. Είναι κορυφαίοι οδηγοί κι έχουν μόνο 2-3 δέκατα διαφορά στην ταχύτητα

151380677_lauda_657296c