«Στόχος μας να δημιουργήσουμε ενα άκρως προσωπικό όχημα…Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει χημεία μεταξύ του οδηγού και της BMW του»

H BMW γεφυρώνει με έναν πανέμορφο τρόπο το παρελθόν με το μέλλον, και υπόσχεται πολλά για τα επόμενα 100 χρόνια.Στόχος της παραμένει η βελτιστοποίηση της οδηγικής συμπεριφοράς, και η συνεχής επικοινωνία του οδηγού με το όχημα του. Ταυτόχρονα , το όχημα επεκτείνει τη γκάμα της αντίληψης του οδηγού και τον μεταμορφώνει σε « Ultimate Driver «. Μιλάμε για την επιτομή της τεχολογίας.

Ψηφιακή συντροφιά
Η ψηφιακή ευφυία,παρέχει το πρόγραμμα οδήγησης με λεπτή , έξυπνη βοήθεια σε κάθε κατάσταση.Τέλεια συνδεσιμότητα μεταξύ του χρήστη και το περιβάλλον επιτρέπει την BMW να παρέχει πάντα τις σωστές συστάσεις για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές προτιμήσεις κινητικότητας , τόσο κατά την οδήγηση και εκτός του οχήματος.

01_P90212591_Harald-Krüger-with-international-trainees-and-the-BMW-VISION-NEXT-100

Ζωντανή Γεωμετρία.
Η ζωντανή Γεωμετρία της BMW VISION εκτελεί δύο βασικές λειτουργίες . Από τη μία πλευρά , χρησιμεύει ως ένα σύστημα απεικόνισης αναλογικής στο ταμπλό , προειδοποιώντας τον οδηγό για τα περιστατικά και τα αντικείμενα μπροστά.Απο την άλλη είναι ορατή με τη μορφή των κινητών καλυμμάτων για βέλτιστη αεροδυναμική.

bmw100-867

Βοost mode
Στο Boost Mode, ο οδηγός γίνεται ένα με το όχημα και θα είναι σε θέση να βιώσει ακόμα πιο έντονη οδηγική απόλαυση στο μέλλον . Στην πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία «Ease» .Aπό την άλλη πλευρά , το όχημα αναλαμβάνει όλες τις εργασίες οδήγησης και το εσωτερικό μετατρέπεται σε ατομικό σαλόνι.

bmw-vision-next-100-21-of-21

Περισσότερα απο την επίσημη σελίδα της BMW

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο: